Moederdag: de dag om uw moeder extra in het zonnetje te zetten! Wat is er nou leuker dan een lekkere wijn en goed eten? Zo tovert u zeker een glimlach op het gezicht van uw moeder! Wij hebben de 5 mooiste, leukste en lekkerste Moederdag wijnen voor u op een rij gezet!


Lafage Miraflors Rosé

Als je alleen al naar deze rosé wijn kijkt, word je al verliefd! Deze Lafage Miraflors Rosé is niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor het oog. Deze rosé wijn bevat aroma’s van sappige aardbeien, citrus en sinaasappelschil. Hij heeft een frisse, mineraalachtige toon met een fijne zuiverheid.

Fusta Nova Moscatel Vicente Gandia

Deze mooie dessertwijn heeft een licht goudgele kleur en aroma’s van citrus, rijpe tonen en vanille. De smaak is plezierig en de frisse zuren harmoniëren met het fijne zoet. Deze wijn is heerlijk bij (zelfgebakken) cake, taartjes of een kaasplankje!

Fildefere Chardonnay Sauvignon

Deze witte wijn is mooi doorschijnend met zilveren reflecties. De geur bevat aroma’s van vers fruit met in de hoofdrol exotische vruchten en citrus. In de mond is deze Chardonnay zeer teder en vers met een mooi zuurtje. De wijn is prachtig, maar ook de fles mag er wezen met een mooie beugelsluiting.

Condesa De Leganza Rosado – Seleccion De Familia

Deze prachtige rosé wijn is bleekroze van kleur. Hij is fruitig en droog en bevat aroma’s van frambozen en kersen. Deze wijn is heerlijk bij pasta’s, salades, pizza en tapas. Maak uw diner dus compleet met deze heerlijke wijn!

Ferreira Dona Antonia Reserve Tawny

Dona Antonia was een beetje ‘de moeder van het volk’. Ze was zeer geliefd bij het volk en erg begaan met het lot van de minderbedeelden. Ze richtte daarom verschillende liefdadigheidsinstellingen op, die heden ten dage nog steeds functioneren. Wat is er nou een mooier symbool dan deze port? Ferreira Dona Antonia Reserve Tawny heeft een uitgesproken kruidig smaakpalet, een mistig pepertje met een forse dosis cassis, kersen en een mond vullende warme finish.

Bron: abelswijnen.nl