Op 23 april proefden een zestiental leden en bestuursleden, sommigen vergezeld van hun partner, enkele bijzondere bieren van deze picobrouwerij. Aan de hand van een PP-presentatie kregen zij meer informatie over en konden zij genieten van Perron Blond, Griffier, Belgian Hops Tripel en als afsluiter een Pieke Broodbier. Zoals de naam het laat vermoeden, wordt dit laatste bier gebrouwen met een flinke portie oud brood. Om de avond af te sluiten konden de deelnemers nog genieten van een lekkere schotel Luikse gehaktballetjes naar het recept van Christine. Iedereen sprak veel lof over deze lekkere bereiding. Uiteraard had zij als één van de ingrediënten gebruik gemaakt van een donker Lipsebier. We vroegen haar naar het juiste recept en zodra in ons bezit zetten wij het natuurlijk op deze website zodat iedereen thuis van deze lekkernij zou kunnen genieten.

Hieronder enkele sfeerbeelden van deze degustatieavond