Bron: www.colruyt.be

Ingrediënten

  • 200 g gerookte zalm (reepjes)
  • 500 g witte asperges
  • 1 glas droge witte wijn
  • 4 koffiel. bieslook (vers) (fijngesnipperd)
  • peper en zout

Bereiding

  • Zet de asperges op in lichtgezouten kokend water. Laat ze beetgaar worden in ± 10 à 15 min. Dep droog en snij in 2. U kan de asperges ook stomen.
  • Leg 4 vellen aluminiumfolie open en verdeel er de in 2 gesneden asperges over. Meng met de zalmreepjes en doe er een scheut witte wijn en 1 koffiel. fijngesnipperd bieslook bij per vel aluminiumfolie. Kruid goed met peper en een beetje zout. Vouw de vellen aluminiumfolie dicht.
  • Bak 6 à 7 min. op de barbecue.
  • Dien onmiddellijk op.

Smakelijk