Naar jaarlijkse gewoonte sloot onze gilde het voorbije werkjaar af met een ledenfeest. Vooraf konden we genieten van een lekker aperitiefje met koude en warme hapjes die werden doorgespoeld met een frisse schuimwijn, Met 34 aanwezigen mochten we aanschuiven aan een mooi versierde tafel voor een lekkere diner. De voorzitter heette iedereen in naam van het bestuur welkom en schetste in het kort het verlopen werkjaar, besprak even de financiële toestand van de gilde en overliep bondig het programma van het komende werkjaar. Ook dankte hij iedereen die zijn steentje, op welke manier ook, had bijgedragen bij het slagen van de verschillende activiteiten. Hij wenste iedereen smakelijk eten, waarna de aanwezige leden al dan niet met hun partner konden genieten van bovenstaande menu. En of het dit jaar lekker was? Ge moogt gerust zijn! Tot volgend jaar?

Dit jaar op het menu:                                                                                                   

Aperitief met hapjes   – Vers gemarineerde zalm met fijne groentjes   –   Gebonden waterkerssoepje afgewerkt met gerookte vis   – Gebakken eendefilet met een zoete Leffesaus en gesuikerd witloof   –   Gemarineerde druiven met vers bereide sabayon van muskaatwijn en vanilleroomijs   –   Koffie met zijn gevolg (pralines en versterkte wijn van onze voorzitter Louis) 

3
4
2
3
5
6