Tijdens de kelderactiviteit van vrijdag 22 juni werden etiketten gekleefd op de flessen Johanniter en de appelwijn Cuvée Leten. Ondertussen werden de reclameborden voor de aankondiging van de K&W klaargemaakt met aangepaste data. Een drankje kon niet ontbreken en een schuimwijn van de voorzitter op basis van druiven en appelen werd heel erg gewaardeerd.
De leden-BBQ van zaterdag 2 juni was er eentje als geen andere. Onder de vakkundige leiding van onze chef Dominique is het opnieuw een waar feest geworden met mooi weer onder de gemeentetent die we met wat moeite en verenigde man- en vrouwkrachten recht gekregen hebben. Op het menu originele bereidingen, samen klaargemaakt en geweldig gesmaakt : aperitief ‘Paul’ (geheim recept) – gegrilde watermeloen met pistachenoten en fetakaas – gevulde varkensmignonettes – rundsgebraad met mierikswortelcrème en knapperige bacon – aardappelslaatje met venkel en radijsjes – abrikozen met rozemarijn – assortiment bieren en wijnen. Uiteraard hadden de vele afwezigen ongelijk.


De krieken- en rabarberpersdag van zaterdag 28 juli werd door gebrek aan belangstelling geannuleerd. Ook voor de gilde werd er dit jaar geen kriekenof rabarberwijn gemaakt, aangezien de aanwezige voorraad van de vorige jaren nog voldoende is.