Op de kelderactiviteit van 2 februari bottelden onze wijnmakers een appelwijn en ruimden de brouwers hun bierkelder op.

Tijdens de ledenvergadering van 20 februari werden een tiental rode wijnen van eigen vinificatie geproefd en beoordeeld.
Ook ditmaalwerden er voortreffelijke fruit- en druivenwijnen ter degustatie aangeboden. Na de degustatie besprak Louis a.d.h. van een duidelijke presentatie een aantal rode druivensoorten die in ons klimaat geschikt zijn voor wijnproductie. Ook mochten we aanschuiven voor een uitgebreid kaasbuffet. Een geslaagde foodpairing, als je het mij vraagt.

De biermakers maakten op de kelderactiviteit van 23 februari hun brouwinstallatie klaar om de dag nadien een Blonde en Donkere Lipse te brouwen. Ook werd die avond de nodige hoeveelheid mout geschroot.
Hieronder vind je het overzicht van de geproefde wijnen