• 1 pastinaak
  • 2 wortelen (geel, oranje)
  • 1 grote aardappelen
  • 1 volle eetlepel verse tijm, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 50 á 100 gram feta, verkruimeld
  • peper uit de molen en zout naar smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Was de aardappelen en maak deze goed schoon. Droog daarna af en snijd er dikke repen van.
Schil de pastinaak en wortelen met een dunschiller en snijd alle groenten in vieren. Snijd deze daarna nog een keer door het midden.
Meng de knoflook, tijm en olijfolie in een kommetje en breng op smaak met een beetje peper en eventueel een beetje (zee)zout.
Schep alle groenten in een grote ovenschaal of op een ovenplaat (bekleed met bakpapier). Schenk het olijfoliemengsel over de groenten en roer om.
Plaats de ovenschaal voor ongeveer 30 minuten in de oven, totdat de groenten mooi goudbruin en knapperig zijn. Schep de groenten tussentijds een keertje om.
Laat het je smaken.