Onze Gilde nam op een gepaste wijze afscheid van Delle. Tijdens het dorpscafé van 3 juni l.l., trakteerde het bestuur alle aanwezigen in de parochiezaal tussen 10 en 12 uur.
De bezoekers konden kiezen tussen een wit wijntje (appel of rabarber / aardbei), een rood wijntje (krieken), en een blond, een amber of donker biertje.

Uiteraard allemaal zelf gemaakt. De interesse was groot. De wijnen en bieren van onze Gilde werd door de aanwezige Dellenaren echt gewaardeerd, want ééntje werden er twee en twee werden er drie… Zelfs de vaste kaartspelers lieten het zich welgevallen.
Rond de klok van 11 maakte Geert het doel van deze gewaardeerde actie duidelijk aan de aanwezige Dellenaren. “Door omstandigheden buiten onze wil, zijn we moeten verhuizen en werd ons door het gemeentebestuur een nieuwe locatie aangeboden in het Oude Gemeentehuis in Herent. Maar we vergeten Delle niet en veel van onze activiteiten zullen hier blijven doorgaan”, vertelde Geert.
Het dorpscafé liep weliswaar een beetje uit, maar aangezien de voorraad gildewijn en -bier stilaan slonk, ging iedereen na een laatste glaasje voldaan naar huis.